TPOok!

 
avatar
     
Column

Melania Trump is een lichtekooi (maar dat mag je natuurlijk niet zeggen)

En tot de scheiding zullen de fans van Donald Trump dat ook niet doen

Melania Trump eist momenteel 150 miljoen dollar van de Britse krant Daily Mail. De krant heeft namelijk geschreven dat er een roddel rondgaat dat Melania tijdens haar modellencarrière zichzelf ook verhuurde als escortmeisje. En dat mag niet van de Trumpjes.

Overigens mag ik Melania ook geen lichtekooi noemen van de miljoenen vrouwen die in allerlei protestacties tegen Donald Trump de straat op gingen en via allerlei spandoeken lieten weten vooral heel erg mee te voelen met Melania. Ik heb de indruk dat deze vrouwen oprecht geloven dat Melania in haar geboorteland Slovenië is gevangen door struikrovers en door Europese mensenhandelaren op de boot van Rotterdam naar New York is gezet om vervolgens, in een geprepareerde vrachtwagen op onmenselijke wijze naar Kansas City is gebracht, en op een lokale slavenmarkt door Donald Trump is opgekocht.

De ontnuchterende waarheid is echter dat ze bij volledig bewustzijn heeft gekozen voor de hork Donald Trump. Op voorwaarde dat ze gebruik mocht maken van zijn paleizen en creditcards heeft ze haar lichaam aan hem beschikbaar gesteld. Hij mag in het openbaar met haar pronken en van haar lichaam gebruik maken wanneer hem dat goeddunkt zodat ze de rest van haar leven kan leiden als een prinses op de erwt.

De achterban van Trump vindt het overigens ook absoluut onaanvaardbaar dat ze voor lichtekooi wordt uitgemaakt. Zo’n mooi poppetje dat nog begrijpt wat het betekent om ‘by your man’ te staan. Het ontroert hen tot tranen. Totdat blijkt dat de geruchten over een scheiding meer zijn dan geruchten en Melania in de nabije toekomst van The Donald gaat scheiden en daarbij miljoenen eist. Dan zal Trumps achterban haar natuurlijk gewoon als hoer zien.

   

Steun direct Ralph Posset

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.