Kijkbuiskansen: Multiculti liefde en nieuwe reality met Silent Bob

14-02-2012 18:00

Let’s make love, NED2, 20:25 uur – Fidan Ekiz en Frénk van der Linden presenteren ter gelegenheid van Valentijnsdag dit programma waarin multiculturele relaties centraal staan. Alhoewel de VARA natuurlijk het liefst een grote lofzang had willen zingen op het interculturele samenzijn, blijkt het in de praktijk nogal lastig te zijn zo’n relatie in stand te houden. Het geloof speelt een belangrijke rol bij mensen uit niet bepaald seculiere landen als Marokko, Turkije en Griekenland, en je krijgt een bemoeizieke schoonfamilie kado. Eerzaken ,botsingen en struikelblokken alom dus. Daarover, maar ook over de stellen die hun gemengde relatie wel tot een succes weten te maken, in Let’s make love. Waarschuwing: in het programma kan het voorkomen dat alle studiogasten gaan meeklappen op de maat van ‘Love is all’ zodat het glazuur van uw tanden springt.

Online: Silent Bob keert terug in reality serie Comic Book Men

Comic Book Men is een nieuwe, niet-gescripte serie van Kevin Smith, beter bekend als Silent Bob. Smith heeft een comic-boekhandel in New Jersey genaamd Jay and Silent Bob’s Secret Stash. In de serie volgen we medewerkers en klanten, en horen we hun ultra-geeky gesprekken over popcultuur: ‘How did Batman get Robin’ en andere wetenswaardigheden. Alles draait om de fanboycultuur: sarcastische wijsneuzen wiens leven draait om het object van hun fandom. Als je daar niet van houdt, moet je echt niet kijken. S01E01.

Vers: 2 Broke Girls S01E16. Alcatraz S0106. Gossip Girl S05E15. House S08E12. How I Met Your Mother S07E16. Little Mosque On The Prairie S06E06. Skins S06E03. Smash S01E02.

The Daily Show: Jon Stewart is één weekje weg en Amerika wordt gek en stemt massaal op Rick Santorum. In de strijd tegen anticonceptie is het Godwin-galore. Jon reageert. CNN pakt nieuwsverspreiding anders aan en vertelt mensen op straat dat Whitney Houston dood is. Te gast is Ali Soufan over etnisch nationalisme in het Midden-Oosten.

The Colbert Report: Finger hugger Steve Gass pleit voor meer veiligheid met zagen. De gek. Speciaal voor Valentijnsdag kan je een gratis schepje van Stephens ijs krijgen. Activist Bill McKibben is te gast over zijn strijd tegen olie.