TPOok!

 
avatar
   
Video

LIVE vanuit De Balie: debat met gewraakte en door VU geweigerde sjeik Al-Haddad

Hij was door studenten van de VU uitgenodigd om te komen spreken, maar na de nodige ophef dacht de VU daar anders over. Vervolgens vond ook een deel van de Tweede Kamer dat deze sjeik, die bekend staat vanwege haatopvattingen over vrouwen, ongelovigen, joden, homo’s en andere dingen die standaard niet mogen van extremistische moslims, de toegang tot Nederland zou moeten worden geweigerd. Dat bleek onmogelijk. Minister Opstelten besliste dat er geen mensen kunnen worden geweigerd alleen op grond van hun mening omdat we nou eenmaal een vrij land zijn. De Balie nodigde de sjeik alsnog uit voor een debat. Bij dezen. Verder doen mee: Yoeri Albrecht, Kustaw Bessems en Tofik Dibi. Meer info hier. Doorlopende herhaling van de stream onder de Lees Verder.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.