Leven

BIZAR! Studenten willen bij Aleid Wolfsen blijven slapen

20-04-2012 10:46

Er zijn veel plekken waar je als student wilt slapen: bij Anne-Fleur (“alleen op de bank hoor!”), bij een one night stand in bed, bij die MILF-docente, bij een scholiere van net achttien, bij een elftal negers, bij een dispuut met matten in de nek of gewoon alleen in je eigen bedstede thuisthuis in de provincie. Maar er is één plek waar je beslist NIET wilt blijven slapen: bij Aleid Wolfsen (PvdA) thuis. Toch deden ze donderdagavond dit verzoek aan de Utrechtse burgemeester, de extreemlinkse studenten van Rood (SP-jeugd) te Utrecht. Okee, het was een ludieke actie, maar toch.

Deze studentikoze linksactivisten wilden hiermee aandacht vragen voor het nijpende studentenkamertekort in Utrecht. En voor de jaarlijkse ‘Huisjesmelker van het Jaar’-verkiezing die ze elk jaar weer organiseren.

Middels deze verkiezing kunnen studentenhuisbewoners de aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-aller-slechtste huisbaas van Nederland een mooie prijs voor het fijne studenten- en mensenrechtenschenden toebedelen. U kunt zelf ook meedoen via de speciale website.

Aleid Wolfsen had overigens geen zin om het gepeupel te logeren te krijgen en liet de studenten uit de raadszaal verwijderen. Logisch. Het is ook Aleid Wolfsen.