Dus, we zien u morgen niet in Haren?

20-09-2012 19:17

Er is vrijdag géén, wij herhalen GÉÉN, feest in Haren. U gaat dus niet naar Haren. Waar u met de auto zo zou komen en met de trein zo. Maar er is dus geen feest van Merthe die 16 wordt. In Haren.

Gelukkig hebben we de Facebookpagina’s nog, de T-shirts en andere LOL-merchandise, de officiële officieuze website en natuurlijk een heus gemeentelijk paniekpersbericht.

Want die soosjel miediejaa is een geheel nieuw fenomeen waar den oud mediaalen notaabelen in het sjieke Haren mee worden geconfronteerd. Haren is pas sinds een week op internet aangesloten moet u weten.

Hoe dan ook, we zien u vrijdag dus beslist niet. In Haren. Echt niet. Dat ligt dus hier, Haren, maar daar gaan we u niet zien. Vrijdag 21 september bij het huis van Merthe. Die 16 wordt. We zien u dus niet, vrijdag, in Haren.

ANP-fotobijschrift: HAREN – De Stationsweg in de gemeente Haren waar het feest van Merthe wordt gehouden. De 15-jarige Merthe uit het dorp had via Facebook vrienden en familie uitgenodigd voor haar verjaardag, maar was vergeten aan te geven dat het om een privéfeestje ging. Tienduizenden mensen hebben laten weten te zullen komen. ANP CATRINUS VAN DER VEEN.

sitestat