TPOok!

 
avatar
   
Leven

5 stoere dingen om te doen met Valentijnsdag

Als je lef hebt óf het gewoon uit wil maken

Verkering, een serieuze relatie, getrouwd of verliefd: je bent hoe dan ook de pineut en zal mee doen aan het commerciële gemekker liefdes-feest wat we kennen als Valentijnsdag. Maar kies eens voor een van deze plannen. Omdat je kloten hebt, zeker genoeg bent van je relatie of omdat je wil dat het stuk loopt. Doe en durf. 

Overleef je volgende uitdagingen: gefeliciteerd, je hebt de ware gevonden. Wil je een punt achter je relatie zetten en je weet niet hoe, dan zijn onderstaande plannen misschien wel een ideale uitweg.

1. Ga naar Burning Man.

Burning Man is hét hippie-festival van deze tijd. Je deelt alles en geeft wat je overhoudt weg. Lees hier hoe een man met zijn vader naar het festival ging (longread!) en wat ze meemaakten. Precies, dat is niet je alledaagse vakantie. Maar absoluut wél een item op je bucketlist.

2. Ga eens Bungeejumpen

Al is het maar omdat het zo cliché is. Of omdat je weet dat hij/zij hoogtevrees heeft. Of omdat je samen zo graag samen een sprong in het diepe wil maken. Want je kan ook met z’n tweeën tegelijk springen. Joepie.

3. Doe gek, bezoek een concert van Kane.

4. Lift naar Berlijn.

Lift naar Berlijn. Zet er moeilijke brillen op. Trek er te strakke broeken aan. Drink er alleen maar échte, échte koffie en luister naar hele authentieke muziek die nog niemand kent en scheer je beide niet. Vind je elkaar dan nog steeds mooi? Was het af met Unpretentiousil en trouw elkaar.

5. Ga naar een show van Jim Jefferies

Ga naar Jefferies, durf het aan om altijd achter zijn romantische standpunten te blijven staan en duik weg voor de halve inboedel op je afvliegt of koester deze vrouw met zelfspot.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.