Tribuut aan de onesie

01-03-2013 19:00

“Look at me, i’m in my Onesie. Got my onesie, got my foxfeet. All the ladies running to me at topspeed. What a bachelor, so comfy.”

Iedereen die al kennis heeft mogen maken met de Onesie, weet dat je bij het dragen ervan niet bijster veel ladies zult aantrekken. De onesie mist het AXE-effect. We hebben het hier namelijk over een enorme babyromper, over een zachte, volledig bedekkende mega-pyjama, bestaande uit één stuk stof. Met voorop een rits, voeten en als je geluk hebt voorzien van een leuk dieren/cartoon/kerstmispatroon. De onesie is geschikt voor beide seksen en fantastisch voor brakke zondagen, filmavonden en om lekker thuis in rond te hobbelen. See you wearing them jeans, no class!

Hot en happening
De onesie is hot, de onesie is happening. De onesie verovert de H&M, Primark en de appie op de hoek, al is hij daar nog niet helemaal geaccepteerd.

De deurbel
Want het enige probleem met de onesie is de bel. Het moment dat je als een lammetje zo content door het huis waggelt (van de onesie ga je namelijk wel een beetje waggelen. Dat gebeurt gewoon) en je dan ineens geacht wordt de deur open te doen, je buren te woord te staan of een pakketje van je bloedeigen pakketjes-man aan te nemen. Dat moment is niet fijn. Pijnlijk, zelfs. Je onesie en jij zijn namelijk één. In je onesie ben je tevreden. Maar anderen, zij die niet bekend zijn met de goddelijkheid die de onesie belichaamt, vinden hem niet-sexy, weinig flatterend of simpelweg lelijk. Dat moet veranderen vinden de makers van de clip “In my Onesie”. De mannen vonden de Onesie zo fantastisch, dat ze er een rap over maakten.