Doneer aan TPO
 

De Burberry Acoustic Sessions

Modemerk doet aan muziek

Door: , 14:00, 28 maart 2013

Modemerk doet aan muziek

Mode oppervlakkig? Burberry bewijst van niet. Met de Burberry Acoustic Sessions geeft het merk jonge talenten de kans muziek te maken voor een groot publiek. Bijvoorbeeld Jake Bugg toen nog niemand hem kende. Hoe hipster ben je dan. In ieder geval bepaalt het merk duidelijk wel een trend.

De akoestische sessies zijn prachtig geschoten: zachte, rustige beelden. Precies wat je verwacht bij akoestische sessies. De muziek wordt opgenomen op een plek die voor de muzikant bijzonder is. Dat resulteert in een bijzonder intiem concert, ieder filmpje weer. Puur genieten. ThePostOnline heeft wat favorieten, die vind je hieronder. De hele playlist vind je hier.

Tags: ,
 
 
   

Advertentie

 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace