Doneer aan TPO
 

Papa’s ontmoeten baby’s voor de eerste keer

Tearjerker voor 4 uur

Door: , 16:00, 28 mei 2013

Tearjerker voor 4 uur

In 2008 ontmoetten Matt en Josh elkaar. Matt en Josh komen uit New York, en trouwden drie jaar na hun ontmoeting in Central Park. De twee hadden allebei al jaren een kinderwens, wat lastig was omdat ze een homoseksueel stel zijn. Toch kwam deze wens op 12 mei uit en werden Matt en Josh vader van een tweeling: een zoon, Henry Charles, en een dochter, Julianne Joy.

Adorable

De zelfbenoemde “New dads on the block” werden vader via een surrogaat in Mumbai, India en hielden een weblog bij over hun journey, waar ze dit soort berichten op schrijven:

“They’re also adorable. It’s hard not to just hold them all time. When I burp them and have them on my shoulder and I can hear each little breath, and feel the breaths on my neck–oh, don’t even get me started. Really, they had me at hello.” – Aldus Josh, die je kunt volgen op instagram voor een maximale dosis schattigheid.

Hieronder het filmpje waarop je kunt zien hoe Matt en Josh hun baby’s voor het eerst ontmoeten. En knuffelen.

 
Tags: , ,
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace