TPOok!

 
Humor

Man rijdt met opblaaspop op auto, mag dus niet van politie

Veel te vunzig

Tags: ,

De 34-jarige Richard Foster moest zaterdag een bevriend bruidspaar vervoeren en daar wilde de Brit iets speciaals van maken. Maar de politie gooide roet in het eten omdat hij een opblaaspop op het dak van de auto had gezet. Dat kon echt niet, volgens de agenten.

Foster had een bestelbusje op de kop getikt die verdacht veel leek op het exemplaar dat in de Engelse comedy Only Fools And Horses werd gebruikt.

In een van de afleveringen vervoerde de hoofdpersoon een vracht sekspoppen. Een ervan is opgeblazen en bungelt achter de bus.

Foster vond die aflevering dolkomisch en wilde de scène voor het bruidspaar naspelen. De politie was ‘not amused’ en zette hem aan de kant.

De lollige Brit kon kiezen: pop weg of dokken. Foster maakte dus maar een eind aan zijn grap.

In Daily Mirror blaast hij stoom af. “Er is niks vunzigs aan de pop. Het was gewoon een goeie grap. De politie moet echte criminelen vangen”, klaagt hij. “Dit is nou een voorbeeld van de trieste wereld waarin we leven”, mokt Foster nog wat door.

In een reactie blijft de politie erbij dat de opblaaspop echt te gortig was. Foster wordt nog wel bedankt dat hij de pop zonder problemen van het dak haalde.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.