TPOok!

 
Humor

Man scheurt eigen penis aan stukken

Onverdoofde autobesnijdenis

Tags: ,

Een 41-jarige man uit de Amerikaanse staat Ohio heeft onder invloed van paddo’s een stuk van zijn penis afgescheurd. Hij is inmiddels buiten levensgevaar.

Agenten troffen het slachtoffer naakt aan bij een school in Ypsilanti. Hij zat op zijn knieën voor het gebouw. De man zat vanaf zijn middel onder het bloed. Zijn geslachtsdeel was niet meer intact. “Hij zei niet echt iets. Hij was vooral aan het gillen en schreeuwen”, vertelt een politiewoordvoerder aan Detroit Free Press.

“Wat hij zei, sloeg nergens op. Het was niet mogelijk om een normaal gesprek met hem te voeren.”

De man had een raam van het school gesloopt, maar hij had niks gestolen. Later vertelde hij dat hij eerder op de dag hallucinogene paddestoelen had opgehaald in de buurt van de school.

Het slachtoffer heeft geen verleden vol psychische problemen of drugsgebruik. Zijn bloed wordt onderzocht om er achter te komen of de paddo’s nog een andere drug bevatten. Die zou er dan door kwaadwillenden in zijn gestopt.

Hoe het nu precies met de man gaat, is niet bekend. Wel staat vast dat hij in zekere zin geluk heeft gehad, omdat hij het nog na kan vertellen.

“Wat zijn vitale functies betreft was het slachtoffer op sterven na dood. Dat had waarschijnlijk te maken met de grote hoeveelheid bloedverlies, de shock en de schade aan zijn lichaam”, laat een andere politiewoordvoerder weten.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.