We geven Geert wat hij wil

21-03-2014 10:00

Met een smalend lachje eindigde Geert zijn toespraak gisteren. Alle hoofdredacteuren boos en de mediaoorlog is al gestart:. “Laten wij die Geert eens stevig aanpakken!” “Dit is te ver gegaan!” en “Dit tolereren wij toch niet in de Nederlandse samenleving!?” zijn geluiden die overal te horen zijn. Maar wat niemand in deze blinde woede door blijkt te hebben, is dat dit het doel van Wilders is.

Wat nu?

Zijn opmerkingen over Marokkanen deden het niet meer. En ook het gezever Europa begon een beetje eentonig te worden. Waar moest Geert nu weer komen? Hoe kon hij Henk en Ingrid weer opjutten? En toen bedacht Geert iets grandioos. De vergelijking met Hitler moet hem inspiratie gegeven hebben. Misschien is dat zo’n slecht idee nog niet, dacht de Limburger. Een streek door zijn vette blonde lokken en een gloeiende kop koffie verder, besloot Geert zijn plannetje uit te voeren. En het werkte.

Hij wist wat dit teweeg zou brengen, de slechtste imitatie van Goebbels ooit uitgevoerd. In de hoop dat het zou werken. En dat deed het. Een enorm offensief, tot de hoofdredacties toe, werd gelanceerd op Geert. Heel links Nederland kon zijn bloed wel drinken, en dat is precies wat hij wilde.

Dag Henk en Ingrid

Niemand interesseert zich meer voor de Krim die de media hoort de domineren. Het draait nu om Geert. En Henk en Ingrid, zij staan immers aan zijn kant. De woede van de media heeft zijn effect gehad, en de splitsing tussen de mensen met een moreel geweten en PVV stemmers is groter dan ooit. Na deze opmerking zal Geert niet meer zijn stemmers verliezen aan regeringspartijen als VVD en de PVDA. Nee, ze blijven trouw aan Geert, en die “kutmarokkanen” moeten oprotten!

Wat nu?

Waarschijnlijk zullen de honderden aangiftes tegen Geert het gewenste effect hebben. Hij zal zich weer in het beklaagde bankje mogen verantwoorden, waarna de woede van zijn aanhangers nog groter zal worden. “Hij zegt wat wij denken! En daarvoor wordt hij bestraft! De overheid is niet betrouwbaar meer! Rutte is de schuldige! Uit met het kabinet!” Waardoor we weer eens van vooraf aan mogen beginnen en bij de val van het kabinet Geert weer een dikke 20 zetels zal scoren.

Dankjewel links Nederland. Leuk dat jullie precies geven wat Geert wil horen. Wanneer jullie hem echt aan willen pakken, stel ik een anti-zeikmaand voor, waarin we gewoon een maand lang niet meer berichten over Geert en zijn probleem met de Marokkaanse burgers. Dan kan links Nederland rustig weer naar het politiek correcte geklets van minister Plasterk luisteren. En wij weer rustig nadenken over dingen die er echt toe doen.