Recensie

Meer humor in nieuwe Transformers

16-07-2014 13:14

Ook al wordt dit vierde deel in de Transformer-reeks door critici wereldwijd compleet afgefakkeld, het publiek weet de weg naar de door Michael Bay geregisseerde blockbuster opnieuw prima te vinden. Hij geeft zijn fans ook wat ze blijkbaar willen, Age Of Extinction volgt namelijk in grote lijnen voorganger Dark Of The Moon. Al zijn er zeker ook verschillen, buiten de grotendeels nieuwe cast.

Blijkbaar was Bay de samenwerking met Mark Wahlberg in Pain And Gain goed bevallen, de voormalige popster is de nieuwe leading man in dit vierde deel uit de op het speelgoed van Hasbro gebaseerde filmreeks. Eigenlijk wilde Bay geen vierde Transformers maken. Maar nadat hij zag hoe populair de Transformers-attractie in een pretpark was, besloot hij tóch tot een vierde film.

Al moest dat volgens Bay wel met nieuwe hoofdpersonen. Zoals Wahlberg, die gestalte geeft aan Cade Yeager. Deze uitvinder/soldeerfreak koopt samen met zijn partner Lucas (T.J. Miller) oude zooi op en probeert dat vervolgens weer aan de praat te krijgen. Ondertussen probeert de weduwnaar ook zijn 17-jarige dochter Tessa (Nicola Peltz, foto hieronder) op te voeden.

Lees verder op FilmpjeKijken.com >>>