Leven

Avondroutine: make uploos slapen

14-04-2015 10:06



Een van de allerbelangrijkste dingen van de dag: je make-up eraf halen! Zo belangrijk! Of je nu een beetje mascara hebt of een volle avondmake-up… Je móet je gezicht reinigen ‘s avonds om je huid weer te laten ademenen en de kans te geven zichzelf te vernieuwen. Tijd om een video te maken over mijn avondroutine!

Stap 1

Met reinigingsmelk van Lancaster en warm water reinig ik mijn huid van alle foundation en blush. Je kunt eventueel dit ook met een washandje heel fijn doen in plaats van alleen je handen.

Stap 2

Micellair reinigingswater van Garnier op een watje dep ik op mijn ogen waardoor de mascara wat zachter wordt en verweekt. Daarna haal ik met roterende bewegingen de mascara en oogschaduw van mijn ogen af.

Stap 3

Met een wattenstaafje en het micellaire reinigingswater van Garnier wrijf ik tussen mijn wimpers om de achtergebleven mascara en eyeliner nog beter te verwijderen

Stap 4

Met de lotion van Byphasse op een watje (die ik split) haal ik nog de overige make-upresten van mijn gezicht. Ook neem ik hierbij mijn ogen mee. Hierdoor weet je zeker dat er geen make-up meer op je gezicht zit en herstel je de PH waarde van de huid. Je huid voelt meteen comfortabeler aan!

Stap 5

Als laatste stap breng ik de 24 hours cream aan van Baratti. Deze is echt mijn favoriet op dit moment. Je huid voelt heerlijk zacht aan en gehydrateerd. Deze crème kun je voor zowel ‘s overdags als ‘s nachts gebruiken. Ideaal! Je kunt hem kopen bij Douglas en hij kost iets van €8,95!