Studentenrecept: Tortizza

19-05-2015 17:27

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Goedenavond! Oh man, ik ben echt schandalig bezig vanavond. Ik had de lekkerste zondag ooit met een werklunch buiten de deur, toen chillen in het park met wijn en toen chillen in de voortuin met wijn en toen dus véél te veel wijn gedronken in m’n eentje en toen moest ik dus heel veel avondeten eten om een beetje nuchter te worden. En heel veel water drinken. Het feit dat ik deze blogpost nu typ is wel het bewijs dat dat dus wel is gelukt. Maar man, wat zit ik vol. Zo. Veel. Tortizza’s. Ik at er 8. Normaal eet ik er 3 of 4. Nu 8. Ik plof. Maar oh, wat was het weer lekker.

Als je dit leest en je denkt: Tortizza- de wat? Dat is dus een pizza die je maakt op een tortilla. In alle eerlijkheid moet ik wel zeggen dat ik mini tortilla’s had. Maar evengoed is het vreselijk natuurlijk. Of nouja, eigenlijk is het gewoon een knappe prestatie. Well done me!

Nodig voor één persoon: 4 mini tortilla’s – 4 bolle kanten van een eetlepel zure room  – 8 cherrytomaatjes – 8 blaadjes basilicum – 4 plakken parmaham – 1/2 bol mozzarella – olijoflie – peper

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.