Studentenrecept: Kokosrijst met Oosterse groenten

20-05-2015 15:58

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Goedenavond leuke mensen. Normaal eet ik op dinsdag altijd een lichte maaltijd, omdat ik om 7 uur 3 uur lang moet sporten, maar vandaag was even anders. Al sinds zondag loop ik met een gare verkoudheid en enorme keelpijn en vandaag werd ‘t niet echt beter. Op je kop hangen bij dansles om je stretchoefeningen te doen met een hoofd vol griepvloeistoffen, is geen aanrader kan ik je vertellen. Al helemaal niet als je al hoofdpijn hebt. En dus cancelde ik dansles. En dus; kon ik bunkervoedsel eten. Want; het enige dat helpt tegen keelpijn is de hele tijd maar blijven eten. Lekkere, zachte dingen blijven eten. En dus glibberde er vandaag bij mij een lading kleffe kokosrijst naar binnen, met een zachte kerriesaus en heel veel groentes.

Nodig voor één persoon: 200gr oosterse wokgroentes – 1/2 pakje Conimex kerriesaus – 1 kopje rijst – kroepoek – 1 blik kokosmelk

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.