Leven

Review: Burberry Lip Glow

21-05-2015 09:50

Wist je dat Burberry ook lipglosses heeft in haar assortiment? Ik wist dat eerlijk gezegd helemaal niet, tijd om er een uit te proberen. Ik heb de Lip Glow no. 17 “Brightly Plum” getest en de review kun je hier lezen!

Wat me als eerste opviel aan deze lipgloss van Burberry was de geweldige verpakking!
burberryklein
De dop heeft heel subtiel het burberryruitje (het was helaas niet mogelijk om dit met de camera goed vast te leggen, op deze site van Douglas zie je het wel) en het is geweldig dat de vorm van de binnenste flacon waar het product inzit ook tot in een soort puntje loopt terwijl de buitenkant gewoon vierkant is. Het ziet er erg chique uit. De lipglossapplicator is zoals je die vaak ziet met een zacht sponsje, niet heel bijzonder.

Het resultaat

Toen ik hem aanbracht was ik gelijk blow away door de geweldige pigmentatie van de kleur. Zelfs met één laagje heb je meteen al een dekkende kleur op je lippen. En het is ook erg fijn dat de substantie van de lipgloss iets dikker is, dat zorgt denk ik voor het super dekkende effect. Zie hieronder de voor en na foto:
voornalip
Zoals je ziet springt de kleur er echt uit. Ik had kleur nr. 17 “Bright Plum” en het is een soort aubergine/wijnrode tint. Ook al ben ik normaal gesproken helemaal niet van paarse tinten, ik vond deze erg mooi omdat er een rode ondertoon in zit. Wat ik ook heel erg mooi vond is dat je lippen er veel voller door worden! Mijn lippen “plumden” er echt enorm door. Wauw!

Als ik een klein minpuntje mag noemen is dat de lipgloss door de stroperige structuur ook wat plakkerig is. Dus je haar wil dan nog wel eens in je lipgloss blijven plakken. Maar ik moet wel zeggen dat de lipgloss enorm goed blijft zitten, beter dan lipglosses die minder dik van substantie zijn. En je lippen voelen heel comfortabel onder deze lipgloss, alsof er een warm beschermend laagje overheen zit.
burberryresultaat

Conclusie

Ik zou zeggen echt een aanrader. Vooral omdat de kleur zo ontzettend geweldig is en goed blijft zitten. Het hele gevoel op je lippen vind ik ook enorm fijn, als een soort dekentje. En het geeft je lippen een mooie dekkende kleur met een goede gloss.

De Lip Glow lipglosses van Burberry zijn €24,- per stuk en verkrijgbaar in de Burberry Store in Amsterdam of bij verschillende filialen van Douglas. Je kunt trouwens uit 20 (!!!!) tinten kiezen. Ik wil er voor de zomer sowieso nog een halen, en dan misschien een lekkere zomerse kleur!