Studentenrecept: Tien keer goede hamburgers

28-05-2015 14:59

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Deze blogpost behoeft maar weinig intro. Tenzij je enorm geïnteresseerd bent in de geschiedenis van het ontstaan van International Hamburger Day, maar ik vermoed van niet. Ik dénk dat jij gewoon net als ik gruwelijk enthousiast wordt van het idee van een Internationale dag in het teken van de hamburger én dat jij gewoon gruwelijk graag a.s. donderdag de keuken in duikt om je beste hamburger ooit te maken. En daar help ik je graag mee. Hieronder mijn top 10 burgerrecepten die je zéker klaar moet maken op International Hamburger Day, aanstaande donderdag 28 mei.

Maak je een van de recepten klaar? Let me know onder de hashtag#GWESSEBURGERDAY, dan retweet/regram ik! (En ja, GWESSE is de lelijkste afkorting ooit voor mijn blog).

1. Dikke vegaburger met veldsla, mozarella, wortel, gegrilde courgette, mayo & curry met groentenfrites – CHECK DIT RECEPT >>>
groentenburger_vegaburger_brood_sla_mozzarella

De rest van de hamburgerrecepten vind je hier.