Doneer aan TPO
 

Het skigebied van dit seizoen; Kitzbühel

Gastvrij, modern en the place to be in skigrootmacht Oostenrijk

Door: Redactie, 15:11, 19 oktober 2015

De sneeuw van Oostenrijk staat garant voor een serie onvergetelijke herinneringen. Met een aantal prachtige skigebieden is het dé plek om dit skiseizoen op te zoeken, met unieke ski-arrangementen in een fantastische omgeving. De gebieden zijn rijk aan traditie, maar zijn ook voorzien van de modernste voorzieningen, zodat je kunt genieten van een sfeervolle omgeving waarin het je aan niets ontbreekt. Zo kun je er voor bijna 100% sneeuwgarantie terecht in de Kitzbüheler Alpen, voor maar liefst 60 verschillende afdalingen.

’s Werelds beste skigebied

Wij roepen niet zomaar wat over een skigebied, Kitzbüheler is drie keer op rij uitgeroepen tot ’s werelds beste skigebied. Dat komt ongetwijfeld door het grote aanbod van verschillende arrangementen en de grootte van het skigebied. Meer dan 170 kilometer aan besneeuwde piste wacht er op om door jou ontdekt te worden.

Oostenrijk doet er alles aan om de skigebieden die het land rijk is ook tiptop in orde te houden. Zo blijven de gebieden het nieuwste van het nieuwste bieden, zonder in te leveren op de authentieke Oostenrijkste ski-sfeer. Sinds 2000 is er in Kitzbühel 250 miljoen Euro geïnvesteerd in moderne skiliften en andere voorzieningen.

Oostenrijkse gastvrijheid

Vorderstadt Kitzbühel
Gezelligheid is misschien een Nederlands woord, maar het is zeker ook van toepassing op dit gebied. Wat het zo uniek maakt is de aanwezigheid van talloze hutten bij de pistes en in het dal. Kitzbühler staat dan ook bekend om haar gastvrijheid en keuken. In deze gezellig hutten kun je eten en drinken, en het skigebied biedt daarnaast de beste restaurants. Daarmee is het een unieke locatie, die de fijnproevers onder de wintersporters zeker zal aanspreken.

Modern, gastvrij en actief

Het moderne en uitgebreide skigebied is dé plek om te genieten. Aan alles is gedacht. Het dorp Kitzbühel wordt dan ook al sinds 1893 gezien als de skiplek met de perfecte winter. Daarom staat het ook bekend om de vele activiteiten en de skisport. Daarvan zijn de Hahnenkamm-Rennen de bekendste: een topsport evenement dat traditiegetrouw elk jaar in januari plaats vindt. Vooral de afdaling bij de mannen is een spectaculair evenement dat de echte wintersportliefhebber eigenlijk niet mag missen.

Een gastvrij en modern Oostenrijk, met een geweldig skigebied zoals Kitzbühel. Het is niet verwonderlijk dat de investeringen zich terugbetalen in grote interesse voor skiën, culinaire hoogstandjes en spectaculaire evenementen.

Das_spektakula݈re_Hahnenkammrennen_in_Kitzbu݈hel-�media_lounge


Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties