TPOok!

 
avatar
   
Boeken

Downloaden: Brussel Eurabia, deel II (met gratis deel I)

Arthur van Amerongen ging terug naar kalifaat Molenbeek

Dit is een repost.

 

“Wat ik bemerkte bij mijn terugkeer naar Brussel, is dat er niets veranderd is. Sterker nog, het is erger geworden. De islam heeft zich uitgebreid als een inktvlek, de islamknuffelaars bukken zo mogelijk nog dieper voor hun exotische vrienden. Over de islam maak ik me verder niet zoveel illusies: it is what it is. Maar de onbegrijpelijke houding van de islamknuffelaars vind ik ronduit stuitend. Het zal van kwaad tot erger gaan in Brussel want er is geen oplossing en er komt geen oplossing.”

 

Het kon niet uitblijven, een vervolg op het briljante Brussel: Eurabia, het meesterwerk van Arthur van Amerongen. Gepubliceerd in 2008 zorgde Brussel Eurabia voor een tsunami aan ophef. In België werd Van Amerongen uitgescholden voor ‘racist’ en ‘fascist’, er werd aangifte gedaan van discriminatie en in Nederland werd hij met de nek aangekeken en op het allerlaatste moment geweigerd in DWDD nadat hij speciaal daarvoor uit Paraguay was komen vliegen. Reden voor al die haat: te veel realisme, te veel feiten.

In Brussel Eurabia schreef hij namelijk dat veel Brusselse multiculturele wijken in hoog tempo islamiseren. Hij schreef dat de extremistische islam als kool groeit in wijken waar niemand ‘s nachts alleen durft te wandelen, ook de politie niet. Hij schreef hoe in Brussel de radicale islam serieus voet aan de grond krijgt in Europa. Hij schreef hoe diezelfde islam vreugdeloos, agressief, humorloos, star, gewelddadig, anti-westers, anti-democratisch en middeleeuws is. En hij schreef dat in de toekomst Europa daarvan de zure vruchten zou plukken: “Een aanslag in Brussel is een kwestie van tijd.”

Dat mocht natuurlijk niet van policor Vlaanderen en Nederland. Feiten benoemen is namelijk racisme. En ondanks het feit dat Brussel Eurabia de longlist van de AKO Literatuurprijs haalde moest de boodschapper kapot. Desnoods in de zure haatrecensies van de extreemlinkse babyboomerscourant Het Parool.

Maar de voorspellingen kwamen uit. Jihadistische soennieten en sjiieten pleegden aanslagen op elkaars gebedshuizen. De wijken criminaliseerden verder. De aanslag door een moslimradicaal op het Joods Museum in Brussel, waar Joodse toeristen bij om het leven kwamen, was niet toevalligerwijs in Brussel. Inderdaad, die aanslag bleek een kwestie van tijd te zijn geweest.

Reden genoeg dus om terug te gaan naar het nu kalifaat in Brussel en te kijken hoe de zaken ervoor staan. Kortom: reden genoeg voor een Brussel Eurabia deel II.

Voor slechts 4,99(!) euro HIER te downloaden. Inclusief volledige herziene versie van Brussel: Eurabia deel I, met epiloog door de Brusselse terrorismedeskundige Teun Voeten.

 

brusseleurabiadeel2

 

En denk er om: deze bundeling van Brussel: Eurabia deel I & II is NIET in print verkrijgbaar en is exclusief geschreven als online e-book voor TPO Books en Uitgeverij Fosfor.

 

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.