Leven

Mans’ Brulding: zet een streep door paars

09-01-2016 17:00

Dodgecrazypurple
 

In augustus 2015 had Fiat Chrysler Automobiles (FCA) al aangekondigd dat ze voor 2016 een serie Dodge Chargers, Challengers en Vipers in Plum Crazy paars zouden uitbrengen. Gisteren bleek het nog erger te zijn. Ze zijn ook gestreept. Gadverdamme.

Kon de Italiaanse tak van FCA deze meervoudige wanstaltigheid niet voorkomen? Dat Amerikanen smakeloze barbaren zijn is een. Als Italianen er hun fiat aan geven begin je echter te twijfelen aan het voortbestaan van de beschaving. Je gaat iets met spieren tot 707 pk toch niet paars afkleden, aanvullend verkracht met strepen? Zoiets bespaar je een seniel 7 pk wrak al. Behalve in Polen dan, zo lijkt. Daar vinden ze paars met zwarte klodders op laagpaardig gerochel prachtig.

Zijn witte sokken sportief? (foto: screenshot 70chargerregistry youtube upload)
1970paarswitstreep

 

In de VS kliert het Plum Crazy al decennia welig. Uiteraard begon dergelijke zieke verpaarsing in de psychedelische sixties. Naar het schijnt met Dodge Chargers. Waarna Challengers werden miskleurd en nadien zo’n beetje alles. Heden dus tot aan paarse Vipers af fabriek toe. Gestreept paars!

Het vol strepen kliederen is een beetje hetzelfde als de porno-industrie doet met vrouwen door ze als ‘slut’ aan te prijzen. Worden ze hier aantrekkelijker van? Al helemaal in Plum Crazy paars, als ‘Anal Sluts‘ dus.

2016 wordt vast een héél geil jaar.

 
https://youtu.be/cpkTZZIw6nA
 
Bezoedelde Charger in 1970
https://youtu.be/aiUTDrY1Esk
 
Titelfoto: ‘2016 Dodge Charger SRT Hellcat, Viper SRT and Challenger SRT Hellcat in Plum Crazy’. Foto: FCA.