TPOok!

 
Muziek

Eerste namen festival Grasnapolsky bekend

Vierde editie van het festival in Radio Kootwijk op 10, 11 en 12 februari

Goed nieuws van de liefhebbers van festival Grasnapolsky! Het winterfestival maakt vandaag de eerste namen bekend. Onder andere Andy Shauf, CHINAH, Linde Schöne, Betonkust, Crying Boys Cafe, Flamingods, The Sweet Release of Death, It It Anita, The Jerry Hormone Ego Trip en Pip Blom zullen de podia betreden.

Internationale namen

De Canadese singer-songwriter Andy Shauf speelt met zijn band zijn eerder dit jaar gereleasde album The Party. Psychedelische muziek komt van het Britse Flamingods en R&B komt van het Deense CHINAH. Een potje rocken kan in de loods met het Belgische It It Anita en The Sweet Release of Death.

Maar ook van Nederlandse bodem

Naast internationale namen, zorgt Grasnapolsky ook gewoon weer voor Nederlandse artiesten. Linde Schöne, Crying Boys Cafe, The Jerry Hormone Ego Trip, Pip Blom en Betonkust zijn trots van eigen bodem die hun muziek ten gehore zullen brengen.

Dat magische moment van #Gras16. @joepbeving middenin de Zenderzaal. Wie veegde een traan weg? <3

A photo posted by Grasnapolsky (@grasnapolsky) on


Grasnapolsky vindt voor de vierde keer plaats op Radio Kootwijk, een bijzondere plek midden op de Veluwe. Waar het radiozendstation vroeger bedoeld was om te communiceren, wil Grasnapolsky het tegenovergestelde doen. Er is weinig verbinding dus snapchatten, twitteren en appen wordt lastig. Overdag vindt het festival plaats op Radio Kootwijk, maar vanaf 23:00u zijn er op Landal Rabbit Hill de beste afterparties met live-artiesten en dj’s.

Foto: Mcklin fotografie via Instagram

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.