TPOok!

 
avatar
   
Leven

Video: mijn verhaal over pesten

'Hoe ik er van af kwam'

Het is erg naar als je wordt gepest; op school, op je sportvereniging of op je werk. Het maakt niet uit waar, het is ontzettend vervelend. Vaak kun je er ook niets aan doen. Toch wil ik je graag helpen. Ik werd vroeger ook gepest en weet hoe killing dit kan zijn. In deze vlog vertel ik mijn eigen verhaal over pesten, hoe ik er van af kwam en ook hoe jij ermee kunt dealen!

Bekijk de video van Lotje op ShePostsOnline >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.