TPOok!

 
Binnenland

Nederlanders massaal naar Tunesië, ondanks terreurdreiging

Negatief reisadvies van Buitenlandse Zaken is nog steeds van kracht

Honderden Nederlanders hebben dit voorjaar al een strandvakantie in Tunesië vastgelegd, ondanks het negatieve reisadvies van Buitenlandse Zaken (code oranje) dat nog steeds van kracht is. “Het gevaar van aanslagen blijft aanwezig, ook op toeristen”, meldt De Telegraaf.

In Tunesië is de noodtoestand, ingesteld na de terreurgolf in 2015, volgens het ministerie verlengd. “Reis er alleen heen als dat noodzakelijk is. Vermijd drukke plaatsen waar westerlingen komen. Geweld is een risico”, zo luidt het advies.

(ANP)

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.