TPOok!

 
Opinie

Moslima: kinderen thuis voor offerfeest, eist 10.000 euro want kinderen niet op klassenfoto

De vrouw meent dat er sprake is van 'moslimdiscriminatie', rechter gaat hier in mee

Het AD schrijft over een opmerkelijk gevalletje islamisering: een moslima die haar kinderen op de seculiere Maria Montessorischool in Den Haag deed, werd gefaciliteerd in haar geloofsbeleving door vrije dagen voor haar kinderen te eisen en te krijgen met het islamitische offerfeest.

Helaas kwam er net die dag een schoolfotograaf op school, een afspraak die niet verzet kon worden. Dus regelde de seculiere (!!) school speciaal een vervroegd fotomoment voor de ettelijke islamitische kinderen die vrij hadden gekregen (!!) voor hun islamitische feestdag. Dit was mevrouw niet goed genoeg en bijgevolg staan haar kinderen nu niet op de klassenfoto.

Zij stelt gediscrimineerd te zijn en eist 10.000 euro (!!) van de school. De rechter lachte zich dood, vond dat een school die 10K wel beter kan gebruiken dan voor de afperstactieken van een lid van de chronisch beledigde langetenen-religie en ging over tot de orde van de dag De rechter ging daar gisteren in haar voorlopige oordeel in mee (!!) : “Ik denk niet dat het schoolbestuur genoeg heeft gedaan om het onderscheid dat is gemaakt door de foto op de islamitische feestdag te plannen, op te heffen.”

Dat er met die extra vrije moslimdagen eerder sprake is van discriminatie van christelijke of niet-gelovige kinderen, dat lijkt dan weer geen probleem. Iedere ouder met schoolgaande kinderen weet dat het schier onmogelijk is een vrije dag aan te vragen voor iets anders dan een sterfgeval of medische reden. Maar kom met een dierenmartelfestijn van de haatsekte aanzetten en u kunt gerust verlof krijgen voor uw koter. Met extraspeciale foto-afspraak erbij.

Klaaglims drammen en klagen, dat is niets nieuws. Wat is jezelf voor schut zetten immers vergeleken met jezelf opblazen vanwege je gekwetstheid of je grote gelijk? Deze moeder voert een relatief milde jihad over de rug van haar kinderen en – heel asociaal – ten koste van de schaarse euro’s van een onderwijsinstelling. Het echte gevaar hier vormt de rechter die deze ondermijnende waanzin faciliteert. De rechter (!!) orakelde tijdens de zitting tegen de school: “U heeft met uw handelingen het onderscheid tussen de islamitische en niet-islamitische kinderen verkleind, maar niet weggenomen. In dat geval is er sprake van schade, mevrouw is immers in haar eer aangetast.”

Dat onderscheid maken moslims zelf, mevrouw de rechter. Die halen jonge kinderen uit school voor hun feestdagen. Die moslimmoeder liet haar kinderen niet op de foto gaan. En daarmee illustreert ook dit veldslagje in de Europabrede jihad die tegen ons gevoerd wordt maar weer eens: die moslims kunnen we hebben, mits we geen duimbreed toegeven aan hun gekrijs. We gaan pas ten onder als wij verdeeld raken en gaan marchanderen, pappen en nathouden. De school treft daar zeker ook blaam: die kinderen hadden geen vrij mogen krijgen, dan hadden ze gewoon op de foto gestaan.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.