TPOok!

 
Opinie

‘Weer een normale aanslag, want we vinden het al bijna normaal’

'Als onze leiders de problemen niet oplossen, gaan mensen het zelf doen'

Tags: ,

Ja hoor, weer een aanslag. Ik kijk er al niet meer van op, want dit is tegenwoordig NORMAAL. Ja, het is normaal om elke week weer nieuwsberichten te krijgen over hoeveel doden er nu weer zijn gevallen door een terreuraanslag. Ja, het is normaal om containers en betonblokken neer te zetten tijdens de marathon in Rotterdam en tijdens de overwinning van Feyenoord. Het is normaal om een politiehokje naast een synagoge te hebben staan. Het is normaal om joodse scholen maximaal te ommuren. Het is normaal om gefouilleerd te worden bij de meest onbenullige kleine evenementen, laat staan de grote evenementen. Het is normaal dat Geert Wilders al 12,5 jaar met beveiliging rondloopt. Het is normaal geworden om deze maatregelen te treffen uit angst voor aanslagen. Angst waardoor wij ons volgens Den Haag niet door zouden moeten laten leiden. Er worden op microniveau grenzen gesteld die op macroniveau niet neergezet durven te worden door laf Den Haag. Uit angst. Angst waarvoor? Angst voor hetgeen je niet op de NOS voorbij zal horen komen in associatie met een aanslag. Angst voor de islam.

Ik ga het nogmaals herhalen, in een wanhopige poging nog tot iemands verstand te kunnen doordringen. Deze aanslagen worden gepleegd door moslims. Moslims leven de islam. U leest het goed: leven de islam. Het woord ‘geloven’ is niet meer dekkend in dit geval. De islam is een totalitaire ideologie. Het is GEEN religie. Het ‘heilige’ boek van de moslims, de Koran, staat vol haatdragende teksten. De niet-moslims dienen allemaal vermoord te worden, tot er wereldoverheersing is. Gelooft u het niet? Sla bijvoorbeeld vers 9:5 of 5:33 er maar op na. Is gewoon te vinden op internet. Wanneer moslims de wil van Allah vervullen, komen ze in de hemel waar hen 72 maagden en de eeuwige erectie opwachten. Dat is hun ultieme drijfveer: sex. Daarom worden tegenwoordig ook kinderen met bommengordels bij joodse en westerse instanties naar binnen gestuurd, want kindjes hebben natuurlijk ook recht op hun maagden en erectie. Juist…

Niet alle moslims

Voor de tere zieltjes onder ons: Nee, niet ALLE moslims zijn zo. Maar het zijn er meer dan je denkt. Veel meer. Als 1% van de moslims terrorist zou zijn, zou dat neerkomen op ongeveer 18 miljoen moslims. Maar vergis u niet. Het is niet 1%. Sommigen spreken van 25% wat neerkomt op 450 miljoen moslims. In werkelijkheid is het moeilijk te meten, want wanneer is nou iemand een terrorist?

Volgens het Pew Research Center vindt bijvoorbeeld 88% van de Egyptische moslims dat de doodstraf dient te volgen op afvalligheid, overspel en kritiek op de islam of Mohammed. Dit zijn wetten van de Sharia. 64%-84% van de moslims in Azië en het Midden-Oosten vindt dat de Sharia geldt boven elke andere wet. Dit percentage verschilt niet veel met de moslims in het westen. Maakt dat ze meteen terroristen? Misschien niet, maar het maakt ze ook zeker niet gematigd zoals altijd beweerd wordt.

Ellende importeren

Ik kan niet geloven dat politiek Den Haag niet op de hoogte is van de destructiviteit van de islam. Ze weten dondersgoed wat voor een ellende ze importeren. Waarom doen ze dit? Om dat lang beloofde goedbetaalde baantje zolang ze Brussel haar zin geven? Joost mag het weten. Iedereen weet dat Nederland vroeg of laat weer aan de beurt is. Op Utrecht Centraal? Als Ajax speelt? Tijdens een festival? Wie zal het zeggen… Maar ik hou politiek Den Haag mede verantwoordelijk voor de doden die dan zullen vallen. Ze hebben in al die jaren nog geen fatsoenlijke maatregel kunnen treffen voor het echte probleem. Want het echte probleem is de islam.

Ik kan het niet vaak genoeg herhalen. En natuurlijk zijn er weer mensen die dit keihard ontkennen en mij een ‘islamofoob’ noemen. Maar sorry hoor, er zijn genoeg moslims die bevestigen dat de islam het probleem is. Er zijn genoeg moslims die de moed hebben om te pleiten dat islam hervormd moet worden. Deze mensen hebben tenminste ballen in tegenstelling tot Den Haag, maar zij passen niet in de politiek correcte bubbel, dus worden ze doodgezwegen. En zo kunnen onze sneeuwvlokjes blijven roepen hoe islam NIKS te maken heeft met terrorisme.

Makke lammetjes die dingen normaal vinden

In de wetenschap zeggen we ‘meten is weten’. Ik zeg: laten we meten in hoeverre moslims, en dus de islam die zij leven, invloed hebben op de terroristische aanslagen in het westen. We weten van afgelopen decennia dat er velen aanslagen zijn gepleegd met een stijgende frequentie en dat er zich een groeiend aantal moslims bevindt in het westen. Laten we nu de situatie meten waarin we in het westen voor komende vijf decennia 0 moslims rond hebben lopen. Als er dan nog steeds zoveel aanslagen worden gepleegd, dan zal het wellicht niets met de islam te maken hebben. Dan krijgt links gelijk. Maarja, zolang we dat niet meten, zullen we het nooit weten. We zullen het moeten doen met logische beredenering. U weet wel, gezond verstand enzo.

Uiteindelijk rest ons niks dan wachten op de tergend langzame politieke verschuiving in Den Haag. Wachten tot er ballen getoond gaan worden en dat we niet meer als makke lammetjes heel normaal richting de slachtbank worden gevoerd. Maar ik weet zeker dat mensen niet voor eeuwig gaan wachten. Als Den Haag de problemen niet wil oplossen, gaan mensen dat vroeg of laat zelf doen en dat zal geen fraai gezicht worden. Echt niet.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.