TPOok!

 
avatar
   
Muziek

Songfestival – Moeder zusjes OG3NE overleden

Was inspiratiebron voor nummer 'Lights And Shadows'

Isolde, de moeder van Lisa, Amy en Shelley Vol van OG3NE is woensdag overleden. Dat heeft de familie bekendgemaakt. Isolde had een zeldzame vorm van botkanker. Vorige maand besloot ze haar behandeling te staken nadat er een nieuwe tumor in haar hals was gevonden.

“Wij vertrouwen er op dat haar strijdkracht, positiviteit, doorzettingsvermogen en eeuwige lach ons de kracht zal geven om door te gaan”, laten de meiden van OG3NE weten. “Nu is er het grote verdriet. We hopen dat iedereen onze privacy respecteert en ons de rust en ruimte geeft om dit grote verdriet een plaats te geven.”

Isolde reisde in mei nog af naar Kiev, waar OG3NE Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival. Ze was de inspiratiebron voor het nummer Lights And Shadows.

Lisa, Amy en Shelley hebben alle optredens en andere werkzaamheden voorlopig gestaakt om het verlies van hun moeder te verwerken. Het afscheid van Isolde vindt in besloten kring plaats.

ANP

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.