Kunst

Eenmalig in Nederland: The Human Centipede: complete sequence

18-10-2017 16:09

PERSBERICHT

 

De wereldberoemde en beruchte film The Human Centipede trilogy komt eenmalig naar Nederland!

Op 31 oktober a.s. organiseert Six Entertainment Company in Filmtheater ‘de Uitkijk’ in Amsterdam een unieke Halloween Movie Night.

De drie delen van de The Human Centipede: complete sequence zullen vertoond worden zoals schrijver en regisseur Tom Six het oorspronkelijk bedoeld heeft: als één 4,5 uur-durende film. De drie Human Centipede- films zijn namelijk zo gemaakt dat ze connected kunnen worden en zo, als het ware, een movie-centipede vormen.

Deze wereldberoemde Nederlandse mond-aan-anus schandaalfilms zijn inmiddels onderdeel geworden van de wereldwijde popcultuur. Met honderden referenties in bijv. South Park, de Conan O’Brien shows, Tosh.O en films en series Rough Night, Glee, Supernatural, Weeds en met beroemde fans als Quentin Tarantino, Alec Baldwin, Marilyn Manson etc. zijn de films internationaal de populairste Nederlandse films ooit gemaakt!

Voorafgaand aan de films is er een Q&A met filmdictator Tom Six, die de drie films schreef en regisseerde.

Waarschuwing: deze films zijn niet geschikt voor politiek correcte mensen met een zwakke maag.

Deze unieke filmavond zal plaatsvinden op 31 oktober  in filmtheater De Uitkijk in Amsterdam. De kosten zijn 22,50 euro, inclusief Q&A. Aanvang: 21:00 uur.

Kaarten verkrijgbaar via:

Theater de Uitkijk.

 

/PERSBERICHT