Doneer aan TPO
 

U zond in: ‘Ik word als transgendervrouw geacht als slachtoffer op te trekken tegen Trump, Baudet, Nanninga, Wilders’

'Zeker hoger opgeleiden zijn vaak niet meer voor rede vatbaar en schuwen elk contact met andersdenkenden'

Door: , 12:21, 12 maart 2018

'Zeker hoger opgeleiden zijn vaak niet meer voor rede vatbaar en schuwen elk contact met andersdenkenden'

Transgender mensen worden zoals we allemaal weten momenteel enorm beschermd tegen discriminatie en uitsluiting omdat er nu genderneutrale wc’s zijn en tal van linkse politieke partijen en belangengroepen die strijden om de meest ‘diverse’ agenda te kunnen uitrollen. Allemaal zodat we straks eindelijk bevrijd zullen worden van de hokjes ‘man’ en ‘vrouw’. De regenbogen zijn niet aan te slepen.

Je politieke opvattingen liggen als transgender al vast

Leonora (haar echte naam is bij de redactie bekend en de transgender vrouw op de foto is een model) is zo’n transgender vrouw, een ‘Tgirl’ zoals ze zelf zegt in een e-mail aan mij. Leonora schetst een heel ander, minder rooskleurig beeld van hoe er tegenwoordig door de zogenaamde voorvechters van ‘diversiteit’ en tolerantie tegen haar en lotgenoten aangekeken wordt. Zeggen dat je je geen slachtoffer voelt is verboden – en je politieke opvattingen liggen ook al vast.

Het begint pijnlijke vormen aan te nemen

Ze begint met vragen of en in hoeverre ik met sociale uitsluiting te maken heb, omdat ze dat bespeurt in mijn artikelen. Dat is aardig, maar dan Leonora zelf:

 

“Ik ben zelf altijd mijn eigen weg gegaan en dat betekent soms ook dat je dus niet kunt meedelen in het plezier of het comfort een groep. Ik heb daar altijd goed mee kunnen leven omdat er ook veel vrijheid tegenover staat. Maar het begint de laatste jaren toch pijnlijke vormen aan te nemen.

Het is soms vermoeiend om als donker gekleurde Tgirl, met een band met Israël, tegengas te geven aan een gelijkgestemd koor van internationale socialisten en andere, meer moderne denkers. Vaak vinden zij dat ik als mede-slachtoffer moet optrekken tegen Trump/Baudet/Nanninga/Wilders.

Waneer ik hen dan duidelijk maak dat ik mezelf niet als slachtoffer zie en het met sommige standpunten van deze mensen eens ben, zie ik vaak een mix van angst, verbazing en verwarring in hun ogen.

Wanneer ik er de energie voor heb en ook nog eens aangeef dat ik meer problemen zie met de lijn van Soros/Hillary/Rutte dan is dat meestal het laatste gesprek geweest.

De hoeveelheid gif die ik tegenkom bij de jongere generatie is voor jou misschien geen verrassing, zeker de hoger opgeleiden zijn vaak niet meer voor rede vatbaar en schuwen elk contact met andersdenkenden.

Met dit briefje wil ik je gewoon duidelijk maken dat er onder jouw lezers en lezeressen ook Tgirls en Tboys zijn die ook veel last hebben van het huidige klimaat. Ook mensen als Peterson werken tenminste aan het voortbestaan van een vrije uitwisseling van gedachten, dank daarvoor en houd moed!”

 

Waarvan akte.

 
 
 

Steun direct Sietske Bergsma

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace