TPOok!

 
Cult

Verplicht minuut lang klappen voor overleden DJ Avicii op Koningsdag

Na het applaus draaien dj's in de vier steden de wereldhit Levels van Avicii

Tags:

Het Kingsland Festival, dat wordt georganiseerd in Amsterdam, Groningen, Twente en Den Bosch, staat op Koningsdag stil bij het overlijden van de Zweedse dj en producer Avicii. Op alle vier locaties wordt vrijdagavond om 18.55 uur de muziek gestopt en het aanwezige publiek gevraagd gedurende een minuut te applaudisseren, kondigen Sunnery James en Ryan Marciano aan. Na het applaus draaien dj’s in de vier steden de wereldhit Levels van Avicii.

Lief mens

Bassjackers in Den Bosch, Blasterjaxx in Groningen, Nicky Romero in Twente en Sunnery James & Ryan Marciano in Amsterdam, onderbreken hun set voor het eerbetoon aan Tim Bergling, die in de afgelopen jaren onder zijn artiestennaam Avicii de internationale dancewereld veroverde.

Sunnery en Ryan zeggen mede namens hun collega’s:

 

”Avicii heeft een ongelooflijk stempel gedrukt op de wereldwijde dance. Hij was een buitengewoon getalenteerde collega, maar bovenal een lief mens. Het minste wat wij kunnen doen, is hem een staande ovatie geven en daarna een van zijn nummers draaien.”

 

Ook 538Koningsdag herdenkt Avicii, met een muzikaal eerbetoon om 17.00 uur op het Chasséveld in Breda.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.