TPOok!

 
avatar
   
Cult

Avicii pleegde zelfmoord, sneed zichzelf met glas in pols of hals

'Tim was niet gemaakt voor de zakelijke machine waarin hij zich bevond'

Tags:

Avicii heeft zelf een einde aan zijn leven gemaakt. Dat zeggen meerdere bronnen tegen TMZ. De Zweedse dj zou zichzelf met glas in zijn pols of hals hebben gesneden.

Serieuze gezondheidsproblemen

Het is voor het eerst dat er een beeld naar voren komt van wat er op 20 april is gebeurd in de Omaanse stad Muscat, waar Avicii dood werd aangetroffen in een resort. Uit een verklaring van de familie van Tim Bergling viel vorige week al wel op te maken dat hij zichzelf van het leven zou hebben beroofd. Over de doodsoorzaak is tot dusver niets gemeld. De politie maakte alleen bekend dat het niet om een misdrijf ging. In een open brief van de familie stond te lezen:

 

“Hij kon niet langer verder. Hij wilde rust vinden. […] Tim was niet gemaakt voor de zakelijke machine waarin hij zich bevond. Hij was een gevoelige jongen, die van zijn fans hield maar de spotlights liever meed.”

 

Bergling kampte met depressies en serieuze gezondheidsproblemen, veelal het gevolg van overmatig alcoholgebruik. Hij stopte in 2016 met touren omdat het te zwaar voor hem werd.

(ANP)

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.