Doneer aan TPO
 

Avicii pleegde zelfmoord, sneed zichzelf met glas in pols of hals

'Tim was niet gemaakt voor de zakelijke machine waarin hij zich bevond'

Door: , 14:25, 01 mei 2018

'Tim was niet gemaakt voor de zakelijke machine waarin hij zich bevond'

Avicii heeft zelf een einde aan zijn leven gemaakt. Dat zeggen meerdere bronnen tegen TMZ. De Zweedse dj zou zichzelf met glas in zijn pols of hals hebben gesneden.

Serieuze gezondheidsproblemen

Het is voor het eerst dat er een beeld naar voren komt van wat er op 20 april is gebeurd in de Omaanse stad Muscat, waar Avicii dood werd aangetroffen in een resort. Uit een verklaring van de familie van Tim Bergling viel vorige week al wel op te maken dat hij zichzelf van het leven zou hebben beroofd. Over de doodsoorzaak is tot dusver niets gemeld. De politie maakte alleen bekend dat het niet om een misdrijf ging. In een open brief van de familie stond te lezen:

 

“Hij kon niet langer verder. Hij wilde rust vinden. […] Tim was niet gemaakt voor de zakelijke machine waarin hij zich bevond. Hij was een gevoelige jongen, die van zijn fans hield maar de spotlights liever meed.”

 

Bergling kampte met depressies en serieuze gezondheidsproblemen, veelal het gevolg van overmatig alcoholgebruik. Hij stopte in 2016 met touren omdat het te zwaar voor hem werd.

(ANP)

Tags:
 
 
 

Steun direct Willem Treur

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 

Inloggen

 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace