TPOok!

 
avatar
   
Cult

‘Zanger Dotan van de aardbodem verdwenen’

Moeder Patty Harpenau is radeloos

De moeder van Dotan is radeloos. De 31-jarige zanger is al twee weken spoorloos en laat niets meer van zich horen. Daarom doet Patty Harpenau zaterdag een oproep in De Telegraaf: “Geef me een teken van leven.”

Lees ook – Ambassadeur van de vrijheid: Dotan heeft geen recht op notering in hitlijsten

Dotan is vlak na zijn interview in RTL Late Night twee weken geleden vertrokken met de noorderzon. Sindsdien heeft zijn moeder Patty niets meer van hem gehoord. “Ik ben radeloos en maak me grote zorgen. Hij belt me niet en ik kan hem niet bellen. Zijn telefoon is afgesloten en hij heeft al zijn concerten afgezegd. Ik slaap er niet van.”

Patty geeft toe dat haar relatie met Dotan de afgelopen jaren niet heel goed is geweest. Maar als moeder maakt ze zich enorme zorgen of haar zoon deze situatie wel aankan. “Ik weet dat hij zich helemaal kan afsluiten. Toch beangstigt het me dat hij niet reageert.” Harpenau denkt dat Dotan mogelijk naar zijn Israëlische vader is gevlucht.

Alhoewel de hele situatie rondom Dotan Patty’s ‘ziel verscheurd’ denkt ze niet daar zoon opzettelijk heeft gelogen over de ontmoeting met een leukemiepatiëntje. Ook vindt ze dat Dotan het niet verdient om nu totaal verguisd te worden nadat bleek dat hij zich door nepaccounts op sociale media liet ophemelen. Sterker nog: hij verdient een tweede kans. “Dat Dotan nu van de aardbodem is verdwenen, is afschuwelijk. Dit past niet bij hem.”

Kijk ook

Video – Rappers-combo De Jeugd van Tegenwoordig sloopt gouden plaat zanger Dotan

ANP

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.