Doneer aan TPO
 

Deadline TPO Literatuur Verhalenwedstrijd (win 1000 euro!): 6 juni 2018

Nu inclusief handige FAQ

Door: , 16:03, 06 mei 2018

Nu inclusief handige FAQ

Zo, er is al een aardig stapeltje manuscripten binnengekomen voor de officiële TPO Literatuur Verhalenwedstrijd waarmee je 1000 euro kunt winnen, en de kwaliteit is nog behoorlijk ook, dus dat belooft wat. Keep them coming.

Omdat we reeds een tijdje onderweg zijn en omdat mensen (kennelijk) nou eenmaal dolblij zijn met een deadline staat de deadline bij dezen op 6 juni 2018. Alles wat daarna binnenkomt telt niet meer mee en maakt dus ook geen kans meer op de 1000 euro.

Verder hieronder nog een korte maar kekke F.A.Q:

 

Kan ik ook meedoen als ik nog geen 18 ben?

Ja hoor, maar je moet wel even aan je ouders vragen of het okee is dat je je naam en adres gaat insturen naar TPO, en stuur ook gelijk even het telefoonnummer van je ouders mee, dan kunnen we die bellen als je ook daadwerkelijk wint.

 

Ik heb al eens non-fictie-boeken gepubliceerd, mag ik nu nog meedoen?

Ja.

 

Ik heb al eens boeken onder eigen beheer gepubliceerd, mag ik nu nog meedoen?

Ja.

 

Behalve mijn verhaal stuur ik ook allemaal randinformatie mee en heel veel rare foto’s van mijzelf, is dit okee?

NEE! GA WEG!

 

Kan ik mijn verhaal ook op andere wijze inzenden dan als .doc of .docx-bestand in attachement van de email?

NEEN!

 

Ik hou van een leuke opmaak van mijn tekst, met letters in comic sans enzo, en dat dan cursief, zo vind ik het bijvoorbeeld echt heel erg enorm leesbaar als ik hele kleine lettertjes gebruik op een A4 pagina waar ik vervolgens twee A5’jes van maak zodat vrijwel al mijn woorden op één A4’tje passen, vinden jullie dat niet superleuk?

Zucht…. Schrijf gewoon je woorden in een normaal, onopgemaakt lettertype op een normaal A4-document, okee? Hoe minder opmaak en cursief en verwijzingen en gekrabbel hoe leesbaarder.

 

 

Lees ook: Eerste officiële TPO-literatuur-schrijfwedstrijd: win 1000 euro (Jury: Hafid Bouazza, Meindert Fennema, TPO-redactie).

 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties