Doneer aan TPO
 

Got MILF? Lang leve mijn neukbaarheid!

Hasna El Maroudi verkoopt preutsheid onder een niqaab van drogredenen en onzinargumenten

Door: , 16:46, 02 mei 2013

Hasna El Maroudi verkoopt preutsheid onder een niqaab van drogredenen en onzinargumenten

Ik ben een feministe. Je weet wel zo’n zure onwelriekende gleuf, die er van uitgaat dat vrouwen hulpeloze gevallen zijn en georganiseerde hulp nodig hebben. Zo’n wijf met ongeschoren benen en okselhaar tot aan mijn tenen. Ik ben kwaad. Op mannen natuurlijk. Daar ben ik feministe voor. Ik vind het klootzakken, allemaal. Stuk voor stuk. Lomp, onbehouden, arrogant, wildplassend tuig met hun penissen. Die piemels die ze te pas en en te onpas uit hun broek halen om je meubilair mee te beswaffelen.

Waar ze trots als een pauw mee rondlopen. Die roze worst, waarmee ze je wel eens even uit elkaar zullen trekken. Alles wat los en vast zit willen ze neuken. Als ze dronken zijn, bespringen ze zelfs een trottoir, of een gat in de grond. Maar mij dus niet! En daarom ben ik kwaad. Woedend ben ik. Omdat ik niet neukbaar ben. Ik ben werkelijk totaal onneukbaar.

Achterlijk vooroordeel

Nog kwader ben ik op Hasna El Maroudi, die dit achterlijke vooroordeel maar weer eens uitgebreid bevestigde in haar stuk gisteren op joop.nl. Ze wil vooral niet feministisch zijn zeg, want oh jee, dan word je misschien niet aantrekkelijk gevonden (lees dik, in tuinpak en zuur).

Vervolgens gaat ze een betoog lang fulmineren tegen het aantrekkelijk vinden van vrouwen. Op een of andere gekke manier legt ze een verband tussen neukbaar gevonden worden en zelfrespect. Waar wij vrouwen wezens zijn voor mannen om hun piemels in te steken, zijn mannen toch ook wezens om hun piemel in ons te steken? En ik heb dat graag, dat mannen hun piemel in me steken. Dit heeft verder weinig consequenties voor mijn zelfrespect.

Piemelhatsjoe

Ergens is de rare misvatting ontstaan dat feministen niet van seks houden. Het tegendeel is waar. Ik ben gek op seks. Heerlijk, ik kan er geen genoeg van krijgen. Lust er wel piemelhatsjoe van. Graag word ik ‘s effe lekker geseksualiseerd door een kerel die ik op mijn beurt ook gewoon keihard terugseksualiseer. Ik fantaseer het ultieme lustobject te zijn.

Mijn natte droom is de MILF van 2013 worden. Radio 538 houdt ieder jaar een verkiezing en ik heb me weer opgegeven, hoor. Dat ik geen kinderen heb, vind ik een detail. Ik ben in ieder geval van de goede leeftijd. Leve de seksualisering van de 30-plus vrouw!

‘Iedereen wil neuken’

Ik ben boos op Hasna omdat ze mijn droom wreed probeert te verstoren. Onder het mom van feminisme wordt nieuwe preutsheid verkocht. Met een niqaab van drogredenen en onzinargumenten. Omdat vrouwen nog steeds niet evenveel betaald krijgen, is zij tegen de MILF-verkiezing. Ik ga Marx er de volgende keer bijhalen als ik zin heb in een koekje. Stink hier niet in mensen! Dit is geen feminisme en ik kan het weten.

Vrouwen zoals Hasna maken juist dat ik die term feminisme terug wil hebben. Seks is leuk, seks is mooi, seks is niet iets van mannen waar vrouwen zich tegen moeten verweren. Mannen zijn leuk, ik houd van mannen. En dat ze willen neuken is helemaal niet iets wat ik ze kwalijk neem. Iedereen wil neuken. Iedereen wil neukbaar zijn.

GILF-lijstje

Daarom hoop ik dat ik dit jaar de MILF-verkiezing win en pleit ik voor een DILF-verkiezing. Er zijn heel wat Daddies I’d Like to Fuck.

Later als ik groot ben, wil ik op een GILF-lijstje en nog veel laterder als ik dood ben ambieer ik het het lekkerste lijk te worden in een verkiezing van Radio Max. Dat er dan vrouwen zijn die denken dat ik om die reden geen zelfrespect heb, daarmee veeg ik mijn dikke in tuinbroek gestoken reet af.

 
 
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace