TPOok!

 
avatar
     
Column

Een echte kunstenaar heeft nooit vakantie

In Lourdes vulde ik originele plastic Mariabeeldjes met water en straalde ze vervolgens in

Tags:

De vakantie is ten einde. De batterij is weer opgeladen. Tenminste, zo wil het cliché. Maar mijn batterij is absoluut niet opgeladen. Ik begin het nieuwe werkseizoen met net zo’n lege batterij als ik de vorige eindigde. Het werk van een kunstenaar is dan ook nooit klaar. Vierentwintig uur per dag beulen en afzien. Voor de kunstliefhebbers en verzamelaars een prachtig gegeven. Want nu kan ik jullie een schitterende serie kunstwerken aanbieden die ik tijdens mijn vakantie heb gemaakt. Het gaat om een originele plastic Maria uit Lourdes, gekocht in een authentiek souvenierswinkeltje, gevuld met water dat daar uit de rots sijpelt.

Ingestraald, genummerd en gesigneerd

Maar dat is uiteraard niet alles. Ik heb hoogstpersoonlijk al deze met water gevulde plastic Maria’s ingestraald met mijn geneeskrachtige handen. Als kers op de taart zijn de beeldjes door mij ook nog eens genummerd en gesigneerd. Het betreft een oplage van slechts 20 stuks.  Dus wees er snel bij.

Slechts 79 euro per stuk

En omdat ik, door al deze noeste arbeid, alweer toe ben aan een nieuwe vakantie, bied ik ze deze week aan voor slechts 79 euro per stuk. Om keiharde speculatie van investeerders te voorkomen moet ik helaas een maximum van twee beelden per persoon aanhouden.

U kunt deze geneeskrachtige kunstwerken, goed voor elke kwaal, bestellen via mijn site.

   

Steun direct Ralph Posset

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.